Hegra har nesten sett fortapt ut nest nederst på 5. divisjonstabellen. Med bare fire poeng på de ni første kampene luktet det nedrykk lang vei før høstsesongen startet mandag kveld. Nedrykkslukta holdt seg over kunstgresset i Hegra i 80 minutter av kampen mot Malvik også, for da ledet Malvik 1-0 etter en scoring fra Andreas Skirstad i det 29. minutt, men så skjedde det som gir liv og håp i høstsesongen.

80 minutter var spilt da Joakim Berg Fornes utlignet til 1-1 og troen kom tilbake til Hegra. Og bare fire minutter senere fikk Hegra frispark. Kristian Grøtte Hyldmo tok sats og scoret fra langt hold.

-Det var en lettelse å score. Vi presset på hele andreomgangen, og dette var tre viktige poeng i kampen for å holde seg i 5. divisjon. Vi kommer til å bruke denne kampen som motivasjon for å gi alt når vi skal krige om å beholde plassen, sier matchvinner Grøtte Hyldmo.

Fortsatt ligger Hegra nest nederst og på nedrykksplass, men gapet opp til de nærmeste lagene ble mindre takket være de viktige tre poengene mandag kveld.

Se tabellen for 5. divisjon avdeling 2 her!