- Det er ikke akkurat millionomsetning vi snakker om, men vi hadde iallfall like god omsetning på denne fredagen i år som vi hadde da vi var med på Black Friday i fjor.

Det forteller Jan Sakshaug ved sportsforretningen med samme navn.

Førjulsgave til trengende

I forkant av Black Friday gikk Jan Sakshaug ut og tok avstand fra handledagen som blir større og større.

- For oss er det viktig at du som kunde har en god opplevelse med å handle hos oss. Vi strekker oss langt for at alle ansatte skal ha en høy faglig kompetanse. Derfor kan ikke varene dumpes ut på supersalg. Vi vil i stedet gi en førjulsgave til noen som har god bruk for det, sier Jan Sakshaug om deres Black Friday.

Masse respons

Den førjulsgaven har deres kunder nå bestemt at skal gå til Kreftforeningen, og erfaringene fra årets Black Friday er absolutt positive for sportsforretningen ved Evja.

- Flere kunder kom innom fordi de ville handle hos oss den dagen. Det var skikkelig artig. Vi har også fått mange positive tilbakemeldinger på sosiale medier på grunn av vårt valg. Disse meldingene har kommet fra kunder over hele landet, sier Sakshaug, som også tror at deres måte å tenke på blir mer utbredt den siste fredagen i november neste år.

- Vi har fått signaler fra andre nisjebutikker i Stjørdal om at de ønsker å følge oss på dette neste år, sier Jan Sakshaug.