Det var pludring og fliring både fra 30 små og 30 store da «Tøff og Liten» og «Jordbærpikene» arrangerte ett av de største barseltreffene noensinne.

- Det ble litt trangt, men jeg tror det stort sett gikk veldig bra. Stemningen er iallfall god, sier Tonje Avløs ved «Tøff og Liten». Hun var den ansvarlige for tirsdagens barseltreff, som startet hos «Jordbærpikene» der Siv Rønnevik hadde full kontroll.

- Artig å treffe andre

De små og store så absolutt ut til å ha en bra formiddag i stort selskap.

- Det her var kjempeartig, sier Maiken Stinnerbom. Mamma´n til Mia Madelen på åtte måneder var en av 30 ferske mødre som var på plass.

- Artig at det er så mye folk, og så er det jo artig å komme seg ut å treffe andre. Det blir noen lange dager hjemme i permisjon, sier Stinnerbom.

Mia Madelen smilte også bredt og så ut til å ha det som plommen i egget ved restaurantbordene hos «Jordbærpikene».

Flere muligheter

Innimellom mat og drikke og gode tilbud hos «Tøff og Liten» var det også nyttig å få med seg to foredrag for anledningen.

- Det var et foredrag om sikring av barn i bil og et om økologiske kremer for små barn, sier Tonje Avløs.

- Særlig det om sikring i bil var kjempenyttig. Det hadde passet enda bedre da jeg var gravid. I tillegg er det alltid kjekt å høre om kremer, sier Maiken Stinnerbom.

30 plasser på barseltreffet ble bortbestilt nesten umiddelbart, og interessen tyder på at det blir et nytt treff om ikke altfor lenge.

- Dette har fungert bra, og i og med at vi har venteliste på dette treffet, så setter vi nok i gang igjen ganske snart. Antakelig før den travleste ferietiden, sier Tonje Avløs.