Som følge av at flere spillere har forlatt klubben i sommer, og nye fjes kommet inn, hadde Blink-trener Tom Dent gjort fem endringer på laget som tapte 1-4 for Start i siste kamp før ferien.

Debutanten i Blink-målet Frank Stople fikk vist seg frem allerede før minuttet var spilt da gjestenes Mame N’Diaye kom til en kjempeavslutning innenfor Blinks 16-meter. Stople reddet mesterlig med beina og hindret Raufoss i å gå opp i ledelsen.

Raufoss tok initiativet innledningsvis og det skulle komme mer fra gjestene.

Trønder ga bortelaget ledelsen

Etter syv minutters spill kom bortelaget på en kontring, og ballen endte til slutt opp hos trønder og tidligere RBK-spiller Andreas Helmersen i bakrom. Spissen kom til en god avslutning, og denne gangen måtte Stople se ballen i nettet bak seg. 1-0 til Raufoss.

Blink kom litt mer med i kampen etter scoringen, men slet med å komme til de store sjansene på den våte matta på MUS stadion, og det ble mye nesten for hjemmelaget.

Raufoss kom til nok en stor sjanse etter 25 minutter da Sivert Westerlund kom til en avslutning fra 20 meter, men Stople vartet opp med en god redning og fikk slått ballen til corner.

Stor Blink-sjanse før pause

Blink hevet seg flere hakk utover i omgangen og etter 38 minutter kom rødtrøyene til den første store sjansen.

Først ropte Blink-spillerne på straffe da Kjetil Holand Tøsse ble felt innenfor 16-meteren, før Ole Kristian Rødahl kom til en avslutning fra 10-12 meter som gikk i stolpen og ut.

Nærmere kom ikke Stjørdals-Blink før pause, og Raufoss leder dermed 1-0 halvveis.

Før kampen

OBOS-ligaen er i gang igjen etter sommerpausen, og onsdag tar Stjørdals-Blink i mot Raufoss på hjemmebane.

Avspark på MUS stadion Sandskogan er klokken 18.00, og Stjørdals-Nytt følger kampen med en oppdatering i pausen og etter kampslutt.

Stjørdals-Blink tok sommerferie på nest sisteplass på tabellen, men viste gode tendenser før ferien og fikk med seg tre seire og én uavgjort på de siste seks kampene før sommerpausen i OBOS-ligaen.

Tapte begge oppgjørene i fjor

Onsdagens motstander Raufoss ligger på en 12. plass med kun to poeng mer enn Blink. Med seier kan rødtrøyene klatre flere plasser oppover på tabellen.

- Stemningen i laget er god, og vi har hatt en god treningsuke. Vi gleder oss til å komme i gang igjen, sier Blink-trener Tom Dent.

Raufoss er et lag Blink slet mot i fjor, og begge oppgjørene endte med tap for Stjørdals-Blink. På hjemmebane ble det 0-2, mens borteoppgjøret endte med 3-1 til Raufoss.

Spår målrik kamp

Dent spår et målrikt oppgjør mot et lag som både scorer og slipper inn mange mål (24-23 i målforskjell på 13 kamper).

- Det kan fort bli bli en målrik kamp. Raufoss er et offensivt lag, men vi har en plan på hvordan vi skal stoppe dem. Man kommer til å se et sultent og aggressivt Blink-lag som jobber hardt sammen, sier Dent.

Spillere ut og inn

Siden forrige OBOS-ligakamp har keeper Emil Ødegaard forlatt Stjørdals-Blink til fordel for KFUM.

I tillegg har Ask Tjærandsen-Skau blitt kalt hjem av Bodø/Glimt, og lånes ut til Start resten av sesongen. Også Anders Nygaard har forlatt klubben og flyttet hjem til Tønsberg.

Klubben har hentet to nye keepere, Frank Stople på lån fra FK Haugesund og Karl Albin Helge Svensson fra Nardo. Begge er spilleklare til kampen mot Raufoss.

Karl Martin Rolstad er hentet tilbake fra utlånet i Nardo og tilbake i Stjørdals-Blink.