I kampen mot Start lørdag koster inngangsbilletten på MUS stadion Sandskogan kun 50 kroner, og kampen er valgt ut som årets «kronekamp», der publikum oppfordres til å støtte klubben med et valgfritt beløp per tilskuer som møter opp på stadion.

Klubbens mål er å fylle hele stadion for aller første gang.

- Det trenger vi nå. Hver eneste ekstra tilskuer gir oss som er på banen ekstra energi, og større mulighet for seier. Aldri før har Blink spilt tre sesonger på rad på nest øverste nivå. Vi er nesten der, men vi trenger publikum sin hjelp for å komme dit, sier Stjørdals-Blink-trener Tom Dent.

Les mer: Håper på fulle tribuner i «kronekampen»

Den nye tribunen som nå er bygget er plassert ved nordre kortside, og har en kapasitet på 125. Det betyr at den totale godkjente tilskuerkapasiteten på MUS stadion Sandskogan nå er på 1077.

Tribunen er i utgangspunktet bygget for bortesupportere, men skal i lørdagens kamp mot Start benyttes som en tribune for barn. Barn under 12 år kommer inn gratis på lørdag.

(Saken fortsetter under bildet)

Ny tribune: Veteranene i Stjørdals-Blink Fotball har bygd en ny tribune på M.U.S Stadion Sandskogan. Foto: Blink Fotball

Solgt 700 billetter

John William Stensdal i klubbens markedsutvalg, og ansvarlig for «kronekampen», opplyser til Stjørdals-Nytt lørdag morgen at det er solgt rundt 700 billetter til kampen.

- Det er fortsatt god plass, og billetter kan kjøpes både på nett og på stadion. Heldigvis ser værvarselet noe bedre ut nå, med noen solgløtt, sier Stensdal, som forteller at målet er 1000 tilskuere.

Når det gjelder «kronekampen» opplyser Stensdal at klubben foreløpig har et tilsagn på over 170 kroner per tilskuer.

Det gir i så fall nærmere 120.000 kroner til klubbkassa.

- Vi håper på en god sluttspurt, sier Stensdal.

Viktig kamp sportslig

Kampen mot Start er den 23. serierunden i OBOS-ligaen, og kun åtte kamper gjenstår av årets sesong.

I øyeblikket ligger Stjørdals-Blink på en 13. plass med 23 poeng, plassen over kvalifiseringsplass for nedrykk.

Ned til kvalikplass er det kun ett poeng, og ned til direkte nedrykk er det to poeng. Det er derfor viktige poeng det nå skal spilles om i serieinnspurten.

- Det blir en interessant kamp. Start har vist seg som et bedre bortelag enn et hjemmelag, mens vi er motsatt. Vi er forberedt på at alt kan skje i denne kampen, sier Blink-trener Tom Dent til Blinkfotball.

Har ladet batteriene

Stjørdals-Blink kommer fra et 0-1-tap borte mot KFUM Oslo for to helger siden.

- Det var mange slitne bein i den kampen, og nå har vi hatt en pause der vi har ladet batteriene. Vi er klare til kamp, sier Dent.

Start har skuffet denne sesongen, og befinner seg på en 10. plass med 26 poeng, og drømmen om opprykk til Eliteserien ser helsvart ut. I siste kamp ble det 1-1 hjemme mot Åsane.

Da Blink og Start møttes i Kristiansand i sommer, endte kampen med en 4-1-seier til Start.

Avspark på MUS stadion Sandskogan er klokken 15.00