Nettredaksjonen

Det er IL Nybrott  som arrangerer stafetten.

Arrangementet på Øverlands er et av 280 arrangement over hele landet. Norges Friidrettsforbund og TINE står bak det som er blitt Norges desidert største idrettsmønstring med deltakere fra 6. – 9. Klasse.

-Spesielt er vi glade for at stadig flere lag fra hver skole deltar. TINEstafetten er ikke en tradisjonell konkurranse, men en dag med fysisk aktivitet der vi ønsker at alle skal ha mulighet til å delta, sier prosjektleder for TINEstafetten, Kirsti Tomassen.

TINE har vært samarbeidspartner til stafetten fra starten. For TINE er det fokuset på fysisk aktivitet og et sunnere kosthold, samt å bidra til mer aktivitet i hverdagen for barn og ungdom som danner bakgrunnen for det over 20 år lange samarbeidet.

– TINE ønsker å være en pådriver for at barn og unge har et sunt og variert kosthold kombinert med aktiviteter som lek og idrett. For oss er det derfor en fryd å kunne bidra til at så mange barn får oppleve denne idrettsgleden, sier prosjektleder Ann-Kristin Syversen i TINE.

Les mer om stafetten på Øverlands Minde her:

http://www.tine.no/tinestafetten/finn-din-stafett

For mer informasjon om arrangørsteder, tidsskjema og påmeldte lag, se tinestafetten.no eller kontakt arrangørens kontaktperson Guri Kvalheim, 90057182