Det er sesongstart for camping, og Petter Walseth hos Frosta Fritid & Camping kan registrere stor interesse for nye og brukte campingvogner fra publikum. Tidligere hadde bedriften tilhold på Frosta, nå ligger Walseth sin fritidsbedrift lettere tilgjengelig fra E6 i Åsenfjorden. Modeller fra Hobby og Weinsberg topper salgslistene, og her finnes vogner i alle prisklasser.

- Vi tilbyr Hobby i ulike kategorier og utførelser. Dette er desidert den mest solgte vogn i Europa. For de som ønsker en litt rimeligere inngang til campinglivet kan vi anbefale Weinsberg som fra tidligere er store på campingbil og tilbyr til en fin prisklasse nye vogner fra Kraüss Tabbert-konsernet. Vi har også en komplett campingbutikk her i Bergsvedalen hvor tidligere Coop drev handel, sier Petter. I arbeid har han med seg datter Inger Merete og svigersønn Thomas Hokling. Sammen klargjør de og henter vogner fra blant annet Tyskland. Bedriften har også et tett samarbeid med Kroken i Åndalsnes som er store i Norge på bobil og caravan.

- Trolig kan det bli import av Würstner etter hvert også, de er store innen camping og reise, sier Petter som også har vogner med såkalt alde- varme som tilsvarer vannbåren varme i vogna.

Hva etterspør kundene dine Petter?

- Det er alt innen camping, og for de som har spikertelt monterer vi varmepumper luft til luft foruten at vi tar oppdrag ute i felt når tiden strekker til, avslutter Petter Walseth.