STJØRDAL: Stjørdal Veiservice - bedre kjent som Esso i Innherredsveien her på Stjørdal, har fornyet seg. Det har blitt lettere å benytte betalingskort utstyrt med chip når det skal “shoppes” neste gang hos Esso.

Daglig leder Laila Hopmark hos Esso i Stjørdal roper ikke om revolusjon ved stasjonen, men sier Esso-stasjonens investering i betalingsautomater har gjort hverdagen langt enklere.

- Vi hadde tidligere ikke tilgang til chip-løsning på våre betalingsautomater. Dette er nå på plass ved kortpumper og i butikk, sier Laila Hopmark, og som forteller at hun møter en tilfreds kundegruppe om dagen. Stasjonen vest i Stjørdal sentrum måtte stenge en hel dag for å utføre installasjonen.

Esso har tidligere hatt problemer med “gamle” modeller av betalingsautomater. Nå glir altså alt så mye bedre, i følge Veslemøy Kvaal og Fredrikke Gorset, som begge er ansatt på stasjonen for å yte kundene best mulig service. Jentene hos Esso i Innherredsveien håper kundene vil sette pris på de nye betalingsautomatene, for dette vil korte ned på tidsbruken og gi mindre kø. Esso er blant de første betjente stasjoner i Stjørdal som nå tilbyr chip i sine betalingssystemer.