- Vi skal være klare til å ta imot publikum her på Sagatun godt forberedt allerede på premieren lørdag 26.januar. Like moro og fornøyde skal gjestene bli de øvrige kveldene også. Da snakker vi om datoene 1.2.8.og 9.februar med døråpning fra 17.30 alle dagene.

- Hvor får publikum tak i billetter til en revy med hele 22 stykker og oppsettinger med lokalt og regionalt tilsnitt Snorre og Anne Mari?

- Billetter legges ut for salg hos Mekonomen og Leif Hastadklev fra 7.januar, og da gjelder det å sikre seg billetter for vi vet disse går raskt ut. Det er også mulig å bestille gruppevis plass på en eller flere av oppsettingene, sier de to. Ingen av dem vil røpe for mye av innhold men lover at tema lokal politikk, naking på fjelltopper og noe om lokale nyheter vil krydre kveldene.

Naken på en fjelltopp

Sagatunrevyen vet vi hver gang den settes opp byr på skikkelige lokale ablegøyer som folk i salen vil dra kjensel på. Denne gang har forfatterne i hovedsak vært Aase Bjørgnes, Anne Mari Hagen og Snorre Lillebo. Det er Finn Fossmo fra Malvik som denne gang har regien og styrer erfarent aktørene inn og ut av scenen. Snorre Børstad sier et av stykkene handler om nakenhet. En farsott skal være oppstigning til en eller flere fjelltopper for så å la klærne falle med naken hud og kropp som resultat.

- Vil vi få se Aase Bjørgnes bestige Koksåsen rett nord for Sagatun i ren netto under revyen Snorre, eller er det andre som vil vise sitt sanne jeg disse kveldene?

- Vi kan ikke nå røpe hvem, hva, hvor og hvordan men at tema nakenhet på fjellet kommer snikende bak sceneteppet trenger ikke være et umulig resonnement nei. Den som kommer får se. Det er ikke bare bar hud som selger disse kveldene, fordi Sagatunrevyen har med et eminent musikalsk innslag i « Leva livet». Kapellmester er Jan Egil Trollebø med musikere, også de lokalt hentet for anledningen. Aktør Snorre Lillebo er førstereisgutt på scenen og de andre har ulik fartstid. Det kan bli korsang, noe denne revyen også tidligere har hatt suksess med. Leif Anders Hastadklev og Torbjørn Skjei legger næring som bil og butikk til side og lever seg inn i rollene alle fem kveldene sammen med resten. Bak scenen styrer Stein Erik Tollefsen sammen med fire andre på laget lys, lyd og kulisser. Det er kjøkkenhjelp med alle rettigheter og alt som hører med til fem vellykkede kvelder med revy på Sagatun. Nå gjelder det å sikre seg billetter tidlig. Så kan avisas utsendte gi revyen lattergaranti allerede. Her drar man garantert ikke fra revy uten å trimme smilebåndene. Den garantien har Sagatunrevyen holdt gjennom alle år!