Det er Ungt Entreprenørskap Norge som har bestemt at ungdomsbedriften fra Ole Vig vgs skal være den ungdomsbedriften fra Norge som skal konkurrere med ungdomsbedrifter fra 24 europeiske land om denne gjeve prisen. Selve prisutdelingen vil foregå under Company of the Year Competition i Romania i slutten av juli.

Under NM for ungdomsbedrifter på Lillestrøm i begynnelsen av mai seiret Sound of Media i klassen Enterprise without Borders. Dette er en konkurranseklasse for ungdomsbedrifter som samarbeider med ungdomsbedrifter i andre land. 24 europeiske land og 23 land fra resten av verden deltar i EwB-samarbeidet.

Sound of Media fikk prisen for sitt samarbeid med en ungdomsbedrift i Kenya. Europamesterskapet for ungdomsbedrifter samler den beste ungdomsbedriften fra hvert land og  disse konkurrerer om å bli Europamester for ungdomsbedrifter. Dessuten blir det altså delt ut en pris for den ungdomsbedriften i Europa som har best innovativt samarbeid med bedrifter utenfor eget land. Det er en stor ære for Sound of Media å få anledning til å konkurrere på toppnivå blant ungdomsbedrifter fra 47 land over hele verden. Gleden var også stor blant ungdommene i Sound of Media da Tor Aslak Folden i bedriften kunngjorde nominasjonen på et arrangement onsdag kveld.