Det var bra med folk som hadde funnet veien til Malvik Senter i forbindelse med at sentret arrangerte «Hærlig tid» onsdag, torsdag og lørdag. Det var aktiviteter for både liten og stor. Brio kunne tilby legobygging for de barna, og i tillegg har sentret tatt i bruk et ledig lokale og gjort det om til lekeareal for de minste barna. Barna kunne også være med i tegnekonkurranse på Sentret. Tegnekonkurransen ble vunnet av Sissel Halseth. Det var mange gode tilbud i de forskjellige butikkene, og noen hadde gode times tilbud. Malvik Fotoklubb har også bidratt til å holde portene åpne ned å henge opp bilder i to av sentrets lokaler.

Stor aktivitet

Det var stor aktivitet både inne og ute. Jeg vet ikke helt sikkert, men en av aktivitetene som hører til ute, ble holdt inne. Om det er at våren er så sen i år som gjorde at det ble spilt fotballkamp inne, vet jeg ikke. Det var laget en fotballbane like utenfor Perla Cafe, hvor Hommelvik og Malvik møttes i første kamp, og vinneren av denne kampen fikk retten til å møte førstedivisjonslaget Ranheim til en finale. Hvert av lagene stilte med tre mann hver på banen. Det ble raskt klart at det var Hommelvik som kom til å gå av med seieren i kampen med en tidlig ledelse. I finalen senere på dagen var det en tett og flott kamp hvor Hommelvik til slutt trakk det lengste strået og vant 7-6. Speaker Stero Strømberg, fra Radio1 i Trondheim, bosatt i Stjørdal, hadde litt problemer med å skille lagene, men det gikk seg til etter hvert. Stero sto for annonsering av tilbud og avholdt flere morsomme konkurranser i inngangspartiet. En av konkurransene var å sprette en tennisball i gulvet for så å fange den i en blomsterpotte som man hadde satt på hode med strikk. Det var ikke så lett å treffe oppi, og ballen måtte bli liggende oppi for å få godkjent treff. Det var mange som prøvde, og Håkon Stokke klarte å få seks baller oppi potten på ett minutt, men måtte se seg slått av sin far, Halvor Stokke, som klarte det hele syv ganger og tok ledelsen. Det varte til at en av Hommelviks fotballspillere, Michael Moum, kom og knuste alle sammen med hele elleve treff. Han vant med det en RBK shorts og ball, og kan nok med det gå rett inn på laget til RBK. Andre konkurranser Stero presenterte var for damer, og de skulle stable flest mulig mutrer oppå hverandre ved hjelp av en blyant i løpet av ett minutt. Og en tredje konkurranse var og føre en ping-pongball ned i et lite glass ved hjelp av et metall målband på en meters avstand, fem glass på ett minutt.

Vårtegn

Grillen ble fyrt opp rett utenfor inngangen, og det ble grillet pølser til alle som ville ha, og til dessert var det mulig å få seg en liten sjokoladebit fra Nidar. Med lukten av grillet pølse og høy fra havremopedene(hestene) som hadde overtatt deler av parkeringsplassen ved sentret, var det muligheter å få en følelse av at det var vår i luften. Solen gjorde også sitt til at det ble en god følelse av vår. Det ble også stor kø for de minste som ønsket å få seg en ridetur eller to på hestene fra Torp ridesenter. Tre flotte hester var i full aktivitet hele dagen ved sentret. Røde Kors Malvik hadde rigget seg til like ved inngangen og demonstrerte blant annet livreddende førstehjelp for senterkundene. I tillegg samlet de inn penger til ofrene i Syriakrigen. Det var mulig å møte maskotene Mali og Viking i tillegg til RBKs egen maskot som alle delte ut sjokolade.

{joomplucat:152 limit=55}