Nettredaksjonen

Kampanje.com skriver: Under PR-kåringen Gullkorn onsdag kveld, ble det for første gang kåret en vinner i klassen «Årets unge talent». Kriteriene for tildelingen er at personen er under 30 år, har arbeidet maks tre år i bransjen og spilt en viktig rolle i utviklingen av et kommunikasjonskonsept eller strategiarbeid. Det er byråene selv som nominerer sine kandidater, og det ble Tina Berggård (26) fra Gambit Hill+Knowlton som stakk av med den aller første utmerkelsen i denne klassen.

Sakset fra juryens begrunnelse:

Prisvinneren sitter i dag sentralt plassert som leder for en av sin arbeidsgivers viktigste markedskommunikasjonskunder. I tillegg er hun ansvarlig for delområder på flere andre internasjonale og norske kunder.

....Årets talent har også arbeidet innen andre, større folkehelse og sportsarrangementer, blant annet som innleid presseansvarlig under Ski-VM i Oslo. Her sørget hun og Skiforeningen i Oslo for at presse fra inn og utland, samt Norges befolkning, fikk løpende profesjonell og engasjerende informasjon gjennom hele VM.