Det er fullt i sofaene inne på Frivilligsentralen stort sett hele åpningstiden hver eneste dag. Mange av gjestene er der hver eneste dag.

- Det står ofte folk og venter på meg når jeg åpner dørene, og veldig mange av dem er her hver eneste dag vi har åpent, sier Myrvang.

Frivilligsentralen har åpent på hverdagene fra klokka 10 til 15 gjennom hele sommeren, og lederen er opptatt av åpne dører og armer.

- Vår oppfatning er at det er mye skjult fattigdom i Stjørdal, og sommeren kan være ekstra tung å komme seg gjennom. Vi får mange henvendelser fra fortvilte foreldre om vi har tilgang til gratis eller rabatterte kinobilletter og billetter til andre aktiviteter. Det er sårt for mange å se og oppleve at «alle» andre ungene enn deres får oppleve ekstra mye spennende om sommeren, sier Myrvang.

Stiller gladelig opp

Frivilligsentralen forsøker å skape aktiviteter og ikke minst er de aktivt med som hjelpere under arrangement som foregår i Stjørdal.

- Tidligere i sommer tok vi med barn som vi vet ikke får andre turer i sommer på dagsbesøk til Kilnes gård. En stor opplevelse for ungene, sier Myrvang, som også forteller at mange av hennes gode venner og besøkende på Frivilligsentralen ser fram til store begivenheter utover sommeren.

- Vi har stilt som frivillige på VM i rallycross, på torgfest og andre store ting. Nå gleder vi oss til Byfest Stjørdal der mange av våre skal bidra. De synes det er kjempeartig å hjelpe til, og det er en fin måte å få oppleve store begivenheter på. Vi er veldig glade for at ulike arrangører involveres oss i dette, og det vi ser er at det er de som har aller minst som er flinkest til å stille opp. Når de selv får hjelp har de innmari lyst til å gi noe tilbake, sier Hanne Myrvang.