- Vi tilbyr nå til hele regionen i Midt-Norge en våtromsbutikk på hele 700 kvadratmeter.  Stjørdal og omegn er i vekst med tilflytting og nybygging. Det skal renoveres hus og hytter, og vi tror kundene gjerne vil både se og prøve produktene våre, sier Ståle Kringen som nå blir største aksjonær blant ti andre i butikken Bademiljø.

Kjent aktør

Kringen Rør er en kjent aktør på Stjørdal innen rørlegger, bad og våtrom. Nå satses det stort med varer i butikk der rørleggertjenester inngår i tjenestene.

- Sammen med øvrige eiere i butikken skal vi tilby kundene et bredt utvalg av kvalitetsvarer. Hos Bademiljø kan vi levere anbud på alt innen vvs til nye hus, hytter eller renovering. Personlig har jeg i 15 år hatt et ønske om å åpne butikk for vvs-våtrom og bad. Når denne muligheten på Hell Kjøpesenter åpnet seg, fant vi samtidig riktig størrelse på butikken med sentral beliggenhet, sier Ståle Kringen og sønnen Jørgen Daniel Kringen som begge får adresse på sentret fremover.

Gratulanter i kø

Blant flere på åpningsdagen var bankforbindelser, eiere av senteret, ansatte i Bademiljø og kunder innom for å gratulere. Noen hektiske timer fra åpning klokken ni torsdag opplevde betjeningen og butikksjef Stine Marita Frydenlund og butikkansatt Torill Vikan. Blant gratulantene var Per-Kristian Hanssen hos DnB og Rolf Balstad fra senterets eiere.

- Denne satsingen synes jeg er veldig flott, vi trenger et større tilbud innen bad og vvs på Stjørdal. Nå møter vi i denne kommunen ikke minst konkurransen nord og sør for Stjørdal innen handel generelt. Det er bare å gratulere Bademiljø sammen med lokale investorer med denne satsingen i Stjørdal, sa Rolf Balstad som kjenner handelslivet på Stjørdal og i Midt-Norge svært godt.

Styrker senteret

Kunder innom var på utkikk etter dusjkabinett, servanter, veggfestet toalett og ikke minst fikk mange oppleve Terje Ulseth fra leverandør Geberit sine Aqua Clean-toalett med automatisk fjernstyrt skylling og føning i toalettet. Spesielt for kvinner og damer, eldre, men også hos menn har dette valget av selvspylende toaletter blitt populært. Hos Bademiljø demonstrerer de ansatte dette spesielle toalettet for interesserte kunder.  Senterleder ved Hell Kjøpesenter, Ketil Reppe sier den nye butikken betyr en styrke for senteret som helhet.

- Det er skikkelig artig med ny butikk. Det som imponerer både meg og kundene er nok størrelsen og utvalget med mange moderne kvalitetsvalg. Faktisk med utstilling og lager er dette den største bad og vvs-butikken i Trøndelag. Den har klar for demonstrasjon 9 dusjbatterier, 14 kjøkkenbatterier, 37 typer vannbatterier, fire dusjvegger, 10 badekar, minst 10 toalett og Bademiljø leverer komplett bad og våtrom med fliser og alt i inventar. Supert for senteret som helhet er dette og i sterk konkurranse med «nabohandel» styrker vi nå tilbudet for kundene, sier senterleder Reppe. Marie Neerland og Peder Ole Hegseth var blant mange kunder innom på åpningsdagen. De to hadde bare rosende ord å dele om utvalg og service. Bademiljø sier de har en langsiktig strategi med satsingen på Sandfærhus og ønsker alle kunder velkommen til den nye bad og våtromsbutikken på Stjørdal.