Sandnes Ulf - Stjørdals-Blink 2-1 (1-1)

Skrevet av Erik Hoås og Anette Fossmo

Blink tok ledelsen i det 39. minutt etter at Sandnes Ulf-keeper Sander Lønning måtte gi retur på et Blink-frispark. Returen satte Aleksander Foosnæs i mål, og 1-0 til Blink.

Men jubelen ble kortvarig for rødtrøyene, for bare minutter senere fikk Sandnes Ulf straffespark.

Etter at hjemmelaget fikk et frispark, traff ballen hånda til en Blink-spiller inne i feltet, og dommeren pekte på straffemerket.

Straffen satte Erlend Hustad i mål, og dermed var stillingen 1-1 til pause etter en tett og jevnspilt første omgang.

Endte med tap

Tjue minutter inn i andreomgang fikk hjemmelaget en kjempesjanse i det Michael Baidoo serverte en strøken langpasning til lagkamerat Jonas Brune Aune, som sendte ballen videre til Jostein Ekeland. Heldigvis for rødtrøyene gikk skuddet fra Ekeland rett i fanget på Blinks målvakt.

Drøye ti minutter senere fikk hjemmelaget en lignende sjanse, men David Abidja Paulmin gjorde en kanonredning og sørget for at stillingen fortsatt var 1-1.

Dessverre varer ikke det lenge. I det 85. minuttet satte hjemmelaget inn sitt andre mål, og dermed gikk Sandnes Ulf opp i ledelsen.

Marius Augdal fikk muligheten i sluttminuttene, men en årvåken Ulf-forsvarer forhindret at skuddet gikk i mål.

Dermed endte det med tap for Stjørdals-Blink i det viktige oppgjøret mot Sandnes-Ulf, og blir liggende på kvalifiseringsplass for nedrykk med 20 poeng.

Godt nytt for Blink denne serierunden er at både Grorud og Strømmen tapte for henholdsvis KFUM Oslo og Aalesund. Begge de to lagene ligger på direkte nedrykk, og avstanden ned til direkte nedrykk er fortsatt fire poeng for Blink.

Tar i mot Fredrikstad

Neste kamp er allerede kommende onsdag, da tar Stjørdals-Blink imot Fredrikstad FK på hjemmebane.

På Stjørdals-Blink sin facebookside skriver trener Tom Dent at han håper å se mange supportere på M.U.S Stadion Sandskogan, nå som de for første gang i Obosligaen kan ha en fullsatt stadion med publikum.

- Jeg ønsker at vi utnytter denne muligheten. Vi har 6/10 siste kamper hjemme, så dere kan bli vår 12 mann! Vennligst tar en tur til stadion, støtte ditt lokal lag og bli med i en spennende siste spurt. Din støtte VIL avgjør muligheten for 3 poeng. Vi, i gruppen, har trua at vi er nært. Vi skal gi alt for å representere byen. Men vi trenger dere med oss for å lykkes, heter det seg i facebookposten.