Etter bespisning var det dugnad i klubblokalene på Travbaneområdet. Det ble hamret (men slett ikke jamret), Joakim Berg Fornes fikset rør, Ola A.Hoel ledet an i snekringen. En trio i Simen Rømo Skille, Mads Trøan Larsen og Sondre Stokke tidvis) sørget for isolering. Trener Roar Vikvang hadde trukket i snekkerbuksa og gjorde ikke skam på arbeidsantrekket.

Stjørdals-Blink har fått på plass sine 240 m2 klubblokaler vis a vis Travbanen. Det er brakker som tidligere ble benyttet til undervisning ved Stokkan Ungdomsskole. Det gjenstår en del arbeid innendørs. Torsdag stilte Stjørdals-Blink Fotballs A-lag opp med flittige hender. Et arbeidslag på 15 gutter og menn hamret og snekret, la rør, isolerte og ryddet. Stjørdals-Blink IL har 1400 medlemmer.

I tillegg er det kjeller under hele bygget som skal benyttes til lager for alle avdelingene innen Stjørdals-Blink.

– I første etasje blir det mange møterom pluss at vi skal innrede et kjøkken med oppvaskmaskin. Og det blir så mange møterom at alle avdelinger innen laget kan få ha sine møter her, forteller Bjørn Ivar Hage, leder i klubben.

Stjørdals-Blink har et budsjett for klubbhuset på 2,4 millioner kroner. I tillegg til klubbhuset disponerer idrettslaget en tilstøtende tomt på 1,3 mål i området.

PS: Stjørdals-Blink Fotball møter Tangmoen i treningskamp på Øverlands Minde lørdag kl. 16. Samme morgen har lagene fellesøkt før Guttorm Stormos mannskap og Roar Vikvangs spillere tar lunsj ilag.

FOTO: Joakim Berg Fornes rørlegger-kompetanse kom godt med i dugnaden.

FOTO: Roar Vikvang og Ola Andreas Hoel var foregangsfigurer under dugnaden i klubblokalene.