Nettredaksjonen

Seier over Neset i vinter

Lånke har hatt bra trykk på vinterens treninger, og siden oppstarten tidlig i januar har oppmøtet blitt bedre og bedre utover vinteren. Noen nye spillere er kommet til, og ettersom klubben i år ikke stiller noe rent juniorlag i G19-serien har noen av de talentfulle ungguttene tatt steget opp i A-stallen.

I treningskampene har Lånke variert både resultat- og prestasjonsmessig. Det har blitt tap fra tap mot 5. divisjonslaget Vikvarvet, samtidig som laget har imponert med en sterk seier over Neset. Seieren over Neset viser at toppnivået er høyt, og denne uka gjøres de siste forberedelsene unna før søndagens åpningskamp.

Hektisk før sommerferien

Årets 5. divisjon byr på flere nye og spennende motstandere for Lånke. Bangsund var et av de andre lagene i fjorårets sesong, og også Beistad og Overhalla er kjente navn fra fjoråret. Nye bekjentskaper er Namsos 2, Follafoss, Nessegutten, Aasguten og Ålen.

Etter seriepremieren mot Bangsund venter Follafoss borte lørdag 2. mai og Aasguten hjemme 11. mai for Lånke. Deretter er det klart for en svært hektisk juni, med fem kamper på 27 kamper. Motstandere i juni er Beistad, Namsos 2 og Ålen hjemme, i tillegg til bortekamper mot Overhalla og Nessegutten. Deretter venter en lang sommerferie, før det er klart for bortekamp mot Bangsund 17. august.