I Jenter 35 var det hele 56 lag fordelt på 14 puljer. Selbu J35 møtte Sotra, Stavanger IF og Gjerdum i innledende spill. Alle kampene med seier til Selbudrekin. Så var det duket for sluttspill, men det ble tilslutt tap for Bryne i semifinalen. Bryne møtte Stavanger IF i finalen og der vant Bryne overlegent 14-5. Selbu J35 deltok for 3.gang og har nå en sølvmedalje (2012) og en bronse (2014) fra Veteran NM. Blir det gull i Stavanger neste år? Drekin er allerede i trening.

- Vi har hatt en helt fantastisk helg med masse håndballglede og sosialt samvær hvor vi har tatt frem gamle håndballminner og skaffet oss nye minner. Selbygger stakk innom kampene våre i Bergen og heiet oss fram. Ivrige hjemmesittere har fulgt ivrig med på nett og sosiale medier. Aldri har vi fått så mange likes på bildene våre på facebook og instagram. Spillerne er gode ambassadører for håndballen i Selbu, og mange bidrar fortsatt som spillere, lagledere eller trenere. «Selbudrekin mi e god! Spælle håndball hohoho, e på banen med et smil, Selbudrekin mi hi stil». En håndballhilsen fra stolte lagledere Elin, Kathrine & Anne Berit.

Resultater:

Selbu – Gjerdrum 17-3

Selbu – Stavanger IF 9-7

Sotra – Selbu 4-17

1/16 finale Selbu – Åsane 15-4

1/8 finale NTNUI – Selbu 6-11

Semifinale Bryne – Selbu 10-6

Spillere:

Merete Kvidal

Mari Gullbrekken Schjølberg

Marita Hilmo Aasen

Elisabeth Hilmo Meyer

Stina Sjaastad Funderud

Janniken Kristiansen

Brynhild Kjøsnes Valli

Lise Lotte Skaiå Lysmen

Kari Marie Aftret Ready

Gretha Røset

Linda Karlsen

Tone Høiås

May Britt Grutsæther

Lagledere:

Kathrine Wang

Elin Opphaug

I Jenter 40 var det 42 lag fordelt på 10 puljer. Selbu J40 møtte Skjeberg, Alta og Os i innledende spill. Laget tok seg helt til ¼ finale, men det holdt ikke helt inn mot Byåsen som gikk videre til finalen og vant 9-11 over Sjetne. Uansett en fantastisk flott innsats i debuten i Veteran NM.

Resultater:

Selbu – Skjeberg 13-8

Alta – Selbu 8-16

Selbu – Os 15-4

1/8 finale walk over

¼ finale Byåsen – Selbu 14-10

Spillere:

Anne Mette Aftret

Kjersti Westrum Flø

Kari Ingstad

Tove Eidem Stokke

May Britt Grutsæther

Anne Marstad

Tone Høiås

Hege Sundgård

Marit Fuglem Høgli

Sisel Stokke Sønstebø

Mari Gullbrekken Schjølberg

Janniken kristiansen

Lagledere:

Anne Berit Emstad

Kathrine Wang