Tora Berger hadde ingen god dag med tre bom og ble nr. 16. Tirill Eckoff hadde også tre bom og ble nr. 18. Ann Kristin Flatland havnet på 56. plass 7.40.4 bak vinneren.

Elise Ringen måtte forberede seg til løp på kort varsel etter at Synnøve Solemdal måtte melde forfall pga. sykdom. Darya Domracheva var helt suveren med Vegard Bidtnes fra Meråker som skismører. På nytt ble det en øvelse med moderat innsats i langrennssporet av de norske utøverne.

Elise Ringen brukte 47.54.0 og med den tiden slo hun blant annet Kuzmina som vant sprinten. Hun var 4.34.4 bak vinneren. Men alt i alt en flott OL – debut av Elise Ringen!

Sølv gikk til Selina Gasparin fra Sveits med norsk trener som for første gang skjøt feilfritt mens enda en av Bidtnes sine løpere - Nadezhda Skardino - kom på 3. plass.

Mandag er det 12,5 km fellesstart mens stafetten går på fødelsdagen til Kong Harald – fredag 21. april.