Nettredaksjonen

Leder i Remyra IL Håndball, Håvard Hindseth forteller at klubben nå kan mer konsentrere seg om ungene og håndballen. Det siste året har de med hjelp fra Nordea Stjørdal kjøpt inn nye drakter til alle spillerne. De har sponset klubb kolleksjon slik som gensere og overtrekksdresser. Likeså har de betalt en del av summen ved deltagelse i håndball cuper.

Nytt utstyr for trening er det også blitt og klubben merker at det er blitt en økende aktivitet innen klubben.

- Aldri har klubben hatt med så mange lag i serien som nå, men vi ønsker oss fremdeles flere gutter, forteller Hindseth.  Og forteller at de har arrangert minihåndball i Stjørdalshallen. Der var det 82 lag med spillere i aldersgruppen 2004 – 2006.

- Nordea stilte med premier og det er vi veldig glade for. Dette samarbeidet er veldig bra for oss og vi ønsker å stille opp for Nordea med profilering på drakter og overtrekksdrakter sier Hindseth.

Leif Vassli forteller at han er meget fornøyd med samarbeidet med Remyra IL Håndball. Han husker selv hvor moro det var å få klær og reiser da han selv drev med idrett. Han synes at å bidra til barneidrett er å investere i fremtiden.

Samarbeidet mellom laget og banken har også vært vellykket på flere andre måter. I forbindelse med foreldremøter har Nordea stilt opp og hatt møte om Nordea Stjørdal.

- Responsen tilbake har vært veldig bra og når alle ønsker under et møte ønsker å snakke mer med Nordea, har vi lyktes. Vi har også arrangert et pensjonsseminar for klubbens medlemmer. Da fikk vi en representant fra Oslo som er spesialist på pensjon til å fortelle om bankens tilbud. Et meget vellykket tiltak, forteller Vassli

- Nordea ønsker også å nå frem til ungene om sparing. Vi har fått en bloggside på Nordea som viser hva lite som skal til for å spare for fremtiden. Med 68 kroner hver dag kan du innen 10 år ha 250 000 oppspart med renter vil det stå 300 000 som er en fin startkapital for å komme inn på bolig markedet, legger Vassli til.

Hva får du for 68 kroner? Kanskje å ta med matpakke istedenfor å kjøpe på kantinen, eller la vær å kjøpe vann eller brus på de dyreste stedene er det som skal til for å få det beløpet.

På hjemmesiden til Nordea er det mange tips som Leif Vassli ønsker å dele med ungene og foreldrene i Remyra Håndball.  Det er viktig fokus på sparing.

Håvard Hindseth ser nytten av dette tiltaket og han håper at samarbeidet med Nordea Stjørdal vil fortsette.