- Kontrakten min gikk ut etter fjorårssesesongen og jeg har prøvd gjennom vinteren, men det går rett og slett ikke i hop for meg. Det å komme rett fra en hektisk jobb til trening fire-fem-seks dager i uka ble i meste laget, sier Jørgen Sollihaug.

26-åringen har åtte sesonger, og nærmere 250 kamper bak seg i Stjørdals-Blink, og i januar tydet alt på at han skulle fortsette karrieren i Blink. Men kombinasjonen full jobb, fotball i 2. divisjon og familieliv ble i meste laget for den hurtige kantspilleren. Inntil videre har han pakket bort fotballskoene.

- Jeg var med og trente med Blink ut forrige uke. Har trivdes godt sammen med guttene og det var grunnen til at jeg forsøkte også før denne sesongen. Men nå har jeg tatt et valg og foreløpig angrer jeg iallfall ikke, sier Sollihaug.

Lånkbyggen var to sesonger i Rosenborg som juniorspiller før han kom til Stjørdals-Blink. Sist sommer var han på radaren til 2. divisjonskollega Egersund, sammen med klubbkamerat Sondre Stokke, men valgte å takke nei.

- Er det andre aktuelle klubber for din del nå?

- Nei. Det eneste som har vært i vinter var at Levanger var interesserte, men det var tidlig på vinteren. Nå har det vært stille, og det meste er uaktuelt akkurat nå, slår Sollihaug fast.

Han utelukker ikke at han blir å finne på en fotballbane igjen, men foreløpig er han ikke der.

- Man skal aldri si aldri, men det er mye annet som er morsomt å holde på med også, sier Jørgen Sollihaug.