- 16 mål skjer ikke hver dag, nei, sier 20-åringen. At hun er lagets mestscorende er temmelig vanlig, for lynhurtige Rekkebo har det med å kontre motstandere i senk.

- Jeg scoret 17 mål i en kamp i fjor, men ellers har jeg aldri vært oppe i så mange, sier Maria Rekkebo, som er fornøyd med hjemmeåpningen i serien.

- Kampen startet ikke så bra, men vi fikk litt overtak da vi begynte å jobbe godt i forsvar og keeperspill. Så begynte vi å løpe. Sverresborg hadde noen gode spillere, men vi tok dem på fart, sier Maria Rekkebo.

- Vi vinner soleklart over et meget ungt Sverresborg-lag, sier SHK-trener Björn Blomquist, som trekker fram to spillere etter kampen.

- Maria Rekkebo gjør 16 mål på 21 skudd, mens keeper Marin Sønstebø redder 58 prosent av skuddene. Ellers er det godkjent, men det finnes mer å gå på, sier "Blomman".

SHKs lag: Ida Flakne, Marin Sønstebø, Maria Rekkebo (16), Mia Horgøien (1), Live Sønstebø (3), Kristin Hegnes, Helle Granbom (1), Emma Daling (2), Vilde Kulsetås (1), Vilde Søraunet (3), Ingvild Rabben (4), Thea Listou (1), Siri Berbu.