- Blinkparken er den ikke eneste av de kommunale områdene som har fått isbrann, men desidert den med størst sammenhengende areal, sier bygartner Elin Aune i Stjørdal kommune.

Den svært så populære parken som ble etablert for to sommere siden har nesten uten unntak bare gult gress ennå. Så langt er det veldig lite grønt gress rundt lekeapparatene og benkene i Blinkparken. Det samme var også tilfellet i Kimenparken og flere andre parker, men der er det i ferd med å grønnes nå.

- Det er isbrann som har tatt gresset i Blinkparken, som så mange plasser ellers etter denne «gode gammeldagse» vinteren, sier Elin Aune.

Bygartner Elin Aune i Stjørdal kommune.

Hun forteller at kommunen ikke er helt sikker på om de klarer å fikse grønt gress i Blinkparken på den «vanlige» måten.

- Vi slet med å få god vekst på gresset i Blinkparken i fjor også, så det hadde ikke det beste utgangspunktet før den kalde vinteren og er nok litt hardere rammet av den grunn. Vi har foreløpig ikke helt landet på framgangsmåte her. Vanligvis vil gresset bli vertikalt skjært, toppdresset og resådd sammen med gjødsling, men vi vil se an om vi muligens må ta en kraftigere kur og eventuelt legge nytt gress i Blinkparken, sier Elin Aune.