tommy

Nettredaksjonen

Fram var slett ikke favoritter i 4. divisjonskampen mot Vuku på hjemmebane onsdag kveld, men de svartkledde skatvalsjentene ville det annerledes. Og særlig spiss og kaptein Martine Aksethø Røkke ønsket å vise hvem som er sjefer på Framnes.

Allerede etter sju minutter kranglet hun seg gjennom og satte inn 1-0, men gjestene utlignet bare tre minutter etterpå. Flere mål ble det ikke før pause, men i andreomgangen ble det ekte hat-trick for Røkke. Tre mål på tre målgivende pasninger fra kantspiller Rønnaug Stav sørget for en imponerende 4-1-seier mot Vuku.

Fram nærmet seg Vuku på tabellen med denne seieren, og er nå på 5. plass med 12 poeng, mens Vuku ligger på plassen foran.

Ingrid Hembre (t.h.) scoret for Tangmoen mot Selbu/Tydal.

I en annen kamp onsdag kveld i samme avdeling endte det 1-1 mellom Selbu/Tydal og Tangmoen. Ingrid Hembre sendte Tangmoen i føringen like før pause, men hjemmelaget på Kløfta i Tydal utlignet like før full tid.

Det betyr at Selbu/Tydal ligger på sjetteplass på tabellen, mens Tangmoen beholder sin åttendeplass.