Sammenstøtet skjedde på strekningen E6 Åsen og politiet meldte om ulykken kl. 14.18.

En lastebil og to personbiler var involvert i ulykken og det ble etter ulykken meldt om flere fastklemte personer i de to personbilene. Som følge av ulykken forventes det lange køer i begge retninger utover kvelden.

Flere skadde

Operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Ebbe Kimo, forklarte til Stjørdals-Nytt like etter ulykken at syv personer var involvert.

– Seks fordelt på de to personbilene, og en i lastebilen, bekrefter han.

Det skal være ulikt skadeomfang fordelt på de involverte personene.

– Det er sagt alt fra alvorlig til lettere skader. Beskjeden er at flere er skadde og her må vi ha flere amblanser, forklarte Kimo like etter hendelsen ble meldt.

En person omkommet

Politiet kunne senere på ettermiddagen opplyse at en person omkom i ulykken. Fem personer betegnes som alvorlig skadd, hvor tilstanden til en av de er kritisk.

- En person bekreftes omkommet i trafikkulykken på Åsen. Ytterligere en person er kritisk skadd og behandles ved traumemottak på St. Olavs hospital, melder politiet på Twitter klokken 17.33.

Ifølge politiet er én person fysisk uskadd etter ulykken.

Lange køer gjennom kvelden

Det ble meldt om trafikale problemer og lange køer på stedet i sammenheng med to lastebiler som hadde fått motorhavari. I sørgående felt sto trafikken bom stille, ble det opplyst kort tid etter ulykken.

I 18-tiden meldte politiet at de var ferdig med teknisk arbeid på ulykkesstedet, og at mindre kjøretøy ble dirigert forbi stedet. Bilberging pågikk og det var fortsatt lange køer i begge retninger, opplyste politiet på Twitter klokken 18.21.

Klokken 19.30 kunne politiet melde at veien er ryddet og åpnet for normal ferdsel.

– Lang kø i begge retninger må fortsatt forventes et stykke utover kvelden, melder Vegtrafikksentralen.

Har du tips eller foto i saken? send oss gjerne tips via tips@s-n.no eller tlf. 93691209