KFUM Oslo - Stjørdals-Blink 1-0 (0-0).

KFUM styrte det meste av spillet i 1. omgang, men ingen av lagene kom til de store sjansene.

Hjemmelaget fikk et par brukbare muligheter på tampen av den første omgangen, men greide ikke å få ballen i mål.

Til pause var stillingen 0-0.

Tidlig Kåffa-scoring

KFUM tok ledelsen to minutter ut i andre omgang etter et frispark utenfor Blinks 16-meter. Ballen ble slått inn i feltet, og der stanget Jesper Taaje inn 1-0 til KFUM.

Kåffa fortsatte å skape muligheter utover i omgangen, men en god Frank Stople i Blink-buret sørget for at Oslo-laget ikke klarte å øke ledelsen.

Blink forsøkte å jage scoring på slutten, men kampen endte med 0-1- tap på Ekeberg kunstgress.

Oppgjøret mellom Ull/Kisa og Grorud endte med 2-1 seier til Grorud. Det betyr at Blink fortsatt innehar 13. plassen, med Ull/Kisa, Grorud, og Strømmen bak seg på tabellen.