Hotellet etterlyser to malerier etter at det på fredag ble oppdaget at de hadde blitt stjålet. I et innlegg på sosiale medier skriver de at det kun er rammene som henger igjen.

- Noen uærlige sjeler har vært på ferde og forsynt seg med to bilder fra salgsutstillingen vi har her på hotellet. Kun rammene henger igjen. Dette synes vi er utrolig frekt og kjedelig. Så om du drar kjensel på bildene i dette innlegget eller kanskje får/har fått ett i gave så er vi interessert i tips, skriver de i Facebook-innlegget.

Oppdaget nylig

Salgs- og markedssjef ved hotellet, Terje Negård, opplyser til Nea Radio at det er usikkert på når nøyaktig tyveriet skal ha tatt sted.

- Det er i de senere dagene vi tror det har skjedd, for de henger på veggen i gangen og vi går forbi der hver dag. Det er oppdaget i den senere tiden. Vi er interessert i om det er noen som har tips, sier Negård.

Han forteller til radiostasjonen det er kjedelig at noe slikt har skjedd.

- Det er veldig ugreit. Det er som kunstneren sier; hvis det er pengene det står om, så går det an å forhandle om pris. Det å gjøre seg til kjeltring for det her er kjedelig, hvert fall nå før jul. Vi håper vi får tips så vi kan løse det.