Hun skaper vakker og ikke mist sunn mat ut av frukt og grønnsaker. Wasana synes flere gjerne kunne spist mer sunn frukt. Har du først lært teknikkene med å skape disse små kunstverkene går det i følge den kreative damen fort å skape fristelsene. Nå vil hun gjerne lære bort teknikken til andre, og fra hjemlandet i Thailand har Wasana med seg teknikkene til Stjørdal hvor hun bor og arbeider med klassisk thailandsk massasje.

Jeg har erfart at det spises langt mere grønt ved å gjøre noe mere ut av frukt og grønnsaker.  Skaper du kunstverk eller figurer av frukt vil i alle fall barna synes dette er spennende, sier Wasana som har tilbudt slik frukt blant annet hos Kvislabakken barnehage. Kurset er lagt opp til enkel innføring over tre timer første dag. På dag to og ytterligere tre kurstimer skaper du de vakreste formasjoner av frukt og grønt sammen med Wasana.

Ja, først og fremst spises det mere grønt, og det er langt mer fristende å forsyne seg av bearbeidet frukt og grønt enn den «originale utgaven». Det er generelt stor fokus på helse i samfunnet i dag inkludert kosthold. Bearbeidet frukt og grønt på denne måten er også et fint supplement til annen mat. Som sagt, lærer du deg prosessene med såkalte Kom-Kom kniver som redskap, er det fort gjort å gjøre maten langt mer fristende.

Det er litt avhengig av hvor mange som melder sin interesse. Blir det stor påmelding må jeg kanskje være på jakt etter et stort kjøkken en plass, smiler Wasana og stråler med sitt sikre ytre og rolige indre. Hun vet å ta vare på egen helse, og har mange gode tips å bidra med for en bedre helse. I tillegg til travle dager med thailandsk massasje starter hun nå altså opp med kursene i å skape kunstverk av frukt og grønnsaker.

Synes du dette virker nyttig og interessant, så ta gjerne kontakt med Wasana på telefon: 936 89 262.