En forelder Stjørdals-Nytt har vært i kontakt med forklarer at AtB hadde tatt kontakt lørdag morgen, hvor de skal ha beklaget situasjonen på det sterkeste.

Selskapet skal ifølge vedkommende ha forklart at de ikke hadde mulighet til å avslutte kontrakten med Christiania umiddelbart. Årsaken skal være punkter i den kontraktsfestede avtalen.

Selskapet skal imidlertid ha mulighet til å stoppe kjøring fra taxiselskapet og foreta et nødkjøp fra annen leverandør, noe som blir løsning i første omgang.

- De forklarer at de i går har inngått avtale med Trønder Taxi som overtar all kjøring umiddelbart, forklares det.

Ber familie bistå

På grunn av kort varsel til Trønder Taxi, ber nå AtB om at foresatte kan forhøre seg med foreldre og famile om å bistå de første to dagene - altså mandag og tirsdag.

Trønder Taxi skal nå jobbe med å få på plass en ordning snarest - men har foreløpig garantert å ha alt klart fra og med onsdags morgen, ifølge AtB.

Det er ventet at AtB og Trønder Taxi skal utføre nytt statusmøte søndag klokken 10.00.

- Vi får bare vente på beskjed om de klarer å få transporten opp og gå før onsdag - eller om det blir som det nå er blitt forespeilet fra onsdag, sier forelderen videre og legger til han har tro på at det nå jobbes med en løsning.

Søndag kveld bekrefter AtB i en SMS til forelderen at Trønder Taxi overtar all kjøring fra og med onsdag. Derfor må foreldre belage seg på å finne en egen løsning for skoleskyss mandag og tirsdag.