Levanger-treneren måtte se at hans lag ble slått hele 4-0 på Blinkbanen. Mennene bak de fire målene var nettopp angrepstrioen som består av to tredeler leiesoldater fra Ranheim. Med råsterke og hardtarbeidende Mats Lillebo som midtspiss skal forsvarsspillerne i Blinks 2. divisjon få mer enn nok å stri med. Det gjør også at lynvingen Sivert Solli på høyre og storscorer Sondre Hopmark Stokke får god hjelp til arbeidsbetingelsene.

- Jeg er glad jeg har Mats på laget mitt og ikke på motstanderlaget, sa Stjørdals-Blink-trener Roar Vikvang etter storseieren i lokaloppgjøret. Også Sondre Hopmark Stokke er strålende fornøyd med å ha skatvalsbyggen som "murbrekker" i midten.

- Det gjør at jeg får en litt annen rolle og litt mer plass. Jeg har fått litt mer frihet enn en ordinær kantspiller, sier Stokke, noe trener Vikvang kan bekrefte.

- Sondre har fått beskjed om å jobbe i rommene rundt Mats, og komme seg i posisjon til avslutninger. Det funket bra i dag iallfall, sier Vikvang.

Trenerkollegaen på Levanger-benken ble iallfall imponert over motstanderen.

- De har gjort en kjempebra jobb og fått tak i gode spillere. De har fått god hjelp fra Ranheim, og ser nå ut som skyhøye favoritter til å rykke opp, uttaler Magnus Powell til tirsdagsutgaven av Trønder-Avisa.