- Brødrene Emil og Gaute Iversen, Andreas Veerpaul og Kristoffer Teveldal gjorde en enorm innsats på midtbanen med sin løpskraft og duellstyrke, sier en strålende fornøyd lagleder Jørgen Alte.

Langrennsstjernen Emil Iversen kobler gjerne av med en fotballtrening og -kamp når skiene er satt bort og søndag var han sterkt delaktig i at Astor gikk på sesongens første tap. Sammen med lillebror Gaute og sønnen til den estiske skikongen Andrus Veerpalu gjorde han kort prosess på banen.

- Dette var viktig for selvtilliten etter et skuffende tap mot serieleder IL Tempo sist kamp, sier lagleder Alte, som understreker at hele laget gjorde en formidabel kamp.

Sindre Hernes Henden scoret to mål for Varden, - det første allerede etter ett minutt av kampen. Deretter gikk det 55 minutter til neste Varden-scoring. I løpet av elleve strålende minutter scoret Gaute Iversen, Sindre Hernes Henden igjen og Kristoffer Teveldal før Saber Nasir satte inn Vardens femte og siste i det siste spilleminuttet.

Litt ustabilitet har preget Varden så langt i sesongen. Seks kamper har gitt tre seire og tre tap, og neste mulighet for tre nye poeng er mot Heimdal 2. Den kampen spilles neste mandag hjemme på Vardetun.