- Vi tilbyr nå salg av kaffe direkte over disk fra de nye lokalene her på Hjelseng Gård. I tillegg finner våre kunder vår kaffe ute på andre salgssteder rundt om i landet, og vi eksporterer i tillegg til andre nasjoner. Man får også kjøpt vår kaffe på kafeer i denne regionen, sier Kristian og Renate.

På 90 kvadratmeter og med en moderne to år gammel kaffebrenner som røster kaffebønnene, dufter det allerede «velkommen hit» i det som har blitt en ny stilfull gårdsbygning på Hjelseng Gård. Firmaet i Stjørdal handler inn spesialkaffe som er sporbar i sesong, og eierne begeistres av spennende smaker i valg av kaffebønner. Kaffens kvalitet avhenger i første omgang om opprinnelse. Vekstforhold, bønnetype og prosessering spiller også inn.

Blant duften av kaffe på åpningsdagen duftet det også skillingsboller. Kokk Jan Tore Stokke fra Kirkebyfjellet Konferansesenter i Meråker var på plass. I vedfyrt ovn på tunet bakte han himmelske boller med eggekremkjerne. Selvfølgelig var det også gratis smak av kaffe på åpningsdagen. Vi gratulerer Langøra Kaffebrenneri med nytt produksjons- og salgslokale i Stjørdal.