Norge har spillere fra trondheimsbaserte klubber som blant annet Vegakameratene og Utleira. Hver nasjon stiller med en tropp på 14 spillere. Futsal er preget av stor fart og raske skifter.

- Vi annonserer kampene med gratis inngang i håp om å trekke en del folk for å skape en god ramme omkring kampene, sier Alf-Erik Albrechtsen som minnes landskampen Norge-Italia kort tid etter åpningen av Stjørdalshallen i 2012:

- I fellesarrangementet med Tangmoen IL var det over 2.000 tilskuere, sier han og forteller at både Sverige og Finland har fjernsynskanaler som overfører kampene direkte. Derfor er det hyggelig med en så god ramme som mulig rundt kampene.

- Hvor mange er involvert i et slikt arrangement?

- Vi deler oppgavene i ulike skift. Men på hvert skift stiller bortimot 20 personer for å ta vare på alle oppgavene.

- Hvorfor får Stjørdals-Blink et slikt arrangement?

- Det er en anerkjennelse for vårt tidligere arbeid i samarbeid med fotballforbundet både ute og inne.

- Hvor mange kommer fra hver nasjon?

- Det er om lag 20 personer fra hver nasjon. I tillegg kommer representanter for Norges Fotballforbund, sier Alf-Erik Albrechtsen som ønsker alle interesserte hjertelig velkomne til fine fotballopplevelser i Stjørdalshallen.

Og han tilføyer:

- Jeg vil spesielt oppfordre alle lagledere og trenere i yngre klasser til å ta med seg sine spillere for å oppleve futsal på høyt nivå.