- Årsaken til at jeg har bestemt meg for å slutte er rett og slett fordi jeg ønsker å finne på noe nytt, sier Esten Mortensen Holien.

28-åringen ble ansatt som vikar ved Carbon Fritidsklubb i mars 2019, og tok over som leder høsten samme år.

Fritidsklubben ved Kimen kulturhus i Stjørdal er en møtearene for ungdom mellom 13 og 18 år, og tilbyr et bredt spekter av hverdagsaktiviteter og arrangementer.

I fjor var klubben finalist da landsforeningen for fritidsklubber, Ungdom og Fritid, kåret landets beste fritidsklubb.

– Jeg har trivdes veldig godt som leder i fritidsklubben, så det var ikke bare et enkelt valg. Men jeg er fortsatt ung og ønsker nye utfordringer, sier han.

Ny jobb

Mortensen Holien tar nå med seg flyttelasset og flytter til Åndalsnes hvor han starter i jobben som arrangementskoordinator ved Rauma kulturhus.

I tillegg vil han satse enda mer på rockedrømmen. Han er nemlig trommeslager i rockebandet Oliana.

– Jeg flytter til et lite småbruk i Åndalsnes sammen med kompisene i bandet. Det blir veldig gøy å prøve noe nytt, sier han.

Søker ny klubbleder

Carbon Fritidsklubb er nå på jakt etter en ny klubbleder, og har allerede lyst ut stillingen. Søknadsfristen er 11. februar, og målet er å ha på plass en ny leder innen 1. mai.

– Det er selvfølgelig veldig synd at Esten slutter, men sånn er gamet. Nå må vi bare brette opp ermene og finne en ny. Vi ser etter en person som har bakgrunn og erfaring med ungdommer, og innehar både den faglige kompetansen og de rette personlige egenskapene, sier enhetsleder ved Kimen kulturhus, Astrid Cecilie Olaussen.