Det er Moss Avis som bringer nyheten om at den tidligere HK Rygge og HK Herulf Moss-spilleren skal spille for Mar-Alicant som ble nummer fire i fjor, og i cupvinnercupen kom de helt til finalen. Klubben holder til i den spanske byen Alicante

-Håndball i Spania er noe helt annet enn i Norge. Det er mange flere tilskuere på kampene, mer støy og stemning i hallene, en høyere intensitet, og det er mer teknisk håndball der enn her hjemme. Jeg vet at det er knallhard konkurranse om plassene på laget, og jeg er innstilt på at jeg ikke vil få så mye spilletid, sier Marianne Storkås til avisen.

I Selbu har hun spilt både høyre ving og høyre back samt på strek.Skader og feltarbeid i Tanzania med «Right to Play» tvang henne til pause i Selbu. Hun mistet bortimot en og en halv sesong med håndball de siste to årene. Storkås har inngått en 10 måneder proffkontrakt med Mar-Alicant. Hun vil samtidig fullføre en master i sosialantropologi. I juni ble det forøvrig klart at tidligere kaptein Teodora Tomac skal spille for Njård kommende sesong. Eskil Berg Andreassen tar ny sesong som Selbu-trener.