Det skriver NordicBet i pressemelding. Tippeselskapet spår at den dårlige formen fortsetter inn i en ny sesong. Stjørdals-Blink er en klar kandidat til nedrykk

– Det var utrolig gøy å følge Stjørdals-Blink i begynnelsen av forrige sesong og laget med tilhold på M.U.S. Stadion slo fra seg både borte og hjemme mot antatt bedre motstand. Få levnet Blink særlig sjanser til å overleve i OBOS-ligaen etter opprykket, men med den forfriskende starten klarte de å sanke nok poeng til å berge en kvalikplass der de til slutt slo Asker. Det betyr at de får enda en sesong til å vise seg fram på nest øverste nivå, men dessverre for de med hjerte for Blink ser det ut til å bli en ny kamp mot nedrykk i 2021, sier Martin Bergman, som jobber med odds på norsk fotball for NordicBet.

På oddsen er det 1.90 i odds på nedrykk til 2.divisjon. Det er likt med Strømmen, og det er bare Grorud (1.47) som har lavere odds.

I motsatt enda av tabellen er det Aalesund som er tippeselskapets favoritter til å vinne OBOS-ligaen. Det er 2.75 i odds på om tangotrøyene topper tabellen etter endt sesong. Det ligger derimot an til å bli tett i toppen av tabellen, da både Start (4.50 i odds) og Sogndal (4.75 i odds) har solide lag som vil være med i kampen om de øverste plassene.