Stjørdals-Blink - Jerv 2-2 (1-1)

«Topp mot bunn»-oppgjøret på MUS stadion Sandskogan endte dermed 2-2 og ett poeng til hvert av lagene, som kjemper i hver sin ende av tabellen. Blink kjemper om å unngå nedrykk fra OBOS-ligaen, mens Jerv jager opprykk til Eliteserien.

- Det var utrolig deilig å komme inn å score, og nesten ubeskrivelig. Jeg har vært ute i 7-8 uker med en lyskeskade. Det å komme inn og endelig få bidra betyr mye, sier innbytter Lasse Bransdal, som satte inn 2-2 på overtid.

Ett poeng sørger for at Blink blir liggende på kvalifiseringsplass for nedrykk med 26 poeng (Ull/Kisa - Hamkam pågår). Opp til sikker plass er det ett poeng. Fire serierunder gjenstår av årets OBOS-liga.

- Jeg synes vi viser en veldig god moral. Å komme tilbake mot laget som ligger på andreplass i ligaen gir en enorm boost inn mot de siste fire kampene. Vi er godt fornøyde slik kampen ble. Å få med seg dette poenget inn i innspurten kan vise seg å bli viktig, fortsetter Bransdal.

Store sjanser i 1. omgang

Jerv kom best i gang på MUS stadion Sandskogan, og var svært nær å ta ledelsen etter kun to minutter spill.

Et innlegg fra høyrekanten traff Erik Sandberg inne i feltet, som headet ballen i tverrliggeren.

Noen minutter senere fikk gjestene muligheten på et frispark like utenfor 16-meteren, men forsøket fra Diego Campos gikk centimetere over målet til Blink.

Stjørdals-Blinks våknet etter hvert, og kom til sin første gode mulighet etter et kvarters spill da Runar Hauge ble spilt igjennom. Hauge klinket ballen i tverrligger og over mål.

Tre minutter senere skulle Blink få nok en gigantsjanse.  Først kom Holand Tøsse til et skudd som gikk rett inn i en Jerv-spiller, og på forsøk nummer to klinket Foosnæs til, men en god redning fra Øvretveit hindret Blink-scoring.

1-0 etter tabbe

Men hjemmelaget fortsatte å holde trykket oppe hjemme på MUS stadion.

Etter 28 minutter sendte Runar Hauge Blink i ledelsen. Scoringen kom etter et svakt tilbakespill fra Jerv-forsvaret, som keeper Øvretveit ikke hang med på. Muligheten utnyttet Hauge, som snappet opp ballen og satte den i mål. 1-0 til Stjørdals-Blink.

- Det er dårlig av dem og jeg får utnyttet tabben. Jeg får betalt for den jobben jeg legger ned, og det føles veldig godt sier Runar Hauge.

- Forhåpentligvis er dette poenget som skal til for å holde oss oppe, selv om vi helst skulle hatt tre, fortsetter bodøværingen som er på utlån til Blink.

Utligning rett før pause

Jerv satte et press på Blink etter scoringen, og like før pause skulle den sitte for bortelaget.

Etter en god overgang fra Jerv, kom Shuaibu Lalle Ibrahim igjennom, dro en skuddfinte, og bredsidet ballen i mål bak Blink-keeper David Paulmin.

Stillingen til pause var 1-1.

Drama på overtid

Jerv fortsatte å holde trykket oppe i andre omgang, og etter 64 minutter skulle de snu kampen.

Etter et innlegg fra høyrekanten stanget John Olav Norheim ballen i mål, og Jerv gikk dermed opp i 2-1.

Oppgjøret så ut til å gå mot tap for Stjørdals-Blink, men i sluttminuttene greide Blink å sette et trykk på gjestene.

Ett minutt på overtid dukket innbytter Lasse Bransdal opp, og fra 15-16-meter banket han ballen i mål.

Oppgjøret endte dermed 2-2, og rødtrøyene sikret et svært viktig poeng på hjemmebane.