Nyopprykkede Fram tok sin andre seier av to mulige da de slo Vanvik 3-0 i 4. divisjon torsdag kveld. Stian Hopmark Stokke, som vikarierte som midtstopper i serieåpningen mot Stjørdals-Blink 2 scoret årets første 4. divisjonsmål på Framnes etter bare fem minutter av kampen. Storscorer John Valstad scoret sitt andre og tredje for sesongen etter henholdsvis 53 og 73 minutter.

Fram hadde stort sett full kontroll på kampen og slapp omtrent ikke Vanvik til i det hele tatt. Gjestene fra Fosen hadde imidlertid et skudd i stolperota.

Frams lag: Espen Brevik, Karsten Larsen Hammer, Ivar Røstad Augdal, Tor Erik Enget, Oskar Leirvik Olsen, Bjørn Arild Enget, John Valstad, Anders Holmen, Stian Hopmark Stokke, Sondre Volden Lauvås, Niklas Nytrø, Filip Bjørseth Vollan, Andre Langsæter, Petter Steinvikaune, Mikael Furunes og Ole Markus Fiskvik.