Jerv åpnet kampen best og gikk opp i ledelsen allerede etter seks minutter da kaptein John Olav Norheim stanget ballen i mål etter et innlegg fra venstrekanten.

Men rødtrøyene slo raskt tilbake. Etter 12 minutter slo Ask Tjærandsen-Skau en strålende tversoverpasning til Marius Augdal. Spissen tok ned ballen på lekkert vis, og med utsiden av foten plasserte han ballen nede i det venstre hjørnet. Klassescoring av Augdal.

Etter scoringen kom Blink mer med i kampen, men spillet roet seg etter den forrykende åpningen.

Begge lag kom til flere halvsjanser, men det ble mye nesten. Første omgang bar preg av mange langpasninger og lite finspill på den våte gressmatta på Levermyr.

Men fire minutter før pause fikk hjemmelaget corner. Den ble slått mot nærmeste stolpe og der kunne en umarkert Pibe stusse ballen i det lengste hjørnet og 2-1 til Jerv.

Det er stillingen til pause.

Før kampen

OBOS-ligaen er godt i gang og allerede tirsdag er det klart for ny kamp for Stjørdals-Blink når de møter Jerv på Levermyr stadion  i Grimstad.

Jerv kommer fra en sterk borteseier mot Start( 4-2) i forrige runde, og Blink-trener Tom Dent og midtbanespiller Kjetil Holand Tøsse, som begge deltok på en pressebrief mandag, er forberedt på en tøff bortekamp.

- Jerv kommer fra en sterk seier mot Start og vi møter et lag med selvtillit. Vi er forberedt på en skikkelig fotballkamp, sier Holand Tøsse.

Hardtarbeidende lag

Stjørdals-Blink leverte også en solid forestilling i forrige runde da det ble 2-1 seier hjemme mot Sogndal, i en kamp de måtte avslutte med ti mann. Tom Dent er forberedt på en tøffere kamp i Grimstad.

- Det er annerledes å spille på bortebane, der er det flere faktorer som spiller inn. Jerv er et kontringssterkt lag, og foran har de en firer med x-faktor som kan lage trøbbel mot et hvert lag.

- Tradisjonelt er de et hardtarbeidende lag, og det er de fortsatt, men vi er forberedt på det som venter oss, sier Dent.

Lillebo starter på benken

Stjørdals-Blink reiser til Grimstad uten de fire spillerne som mandag ble satt i ventekarantene.

Blink-treneren bekreftet imidlertid til Stjørdals-Nytt mandag at storscoreren Mats Lillebo er tilbake i kamptropp etter å ha vært ute med en kneskade i lengre tid. Han starter oppgjøret på benken.

Tilsvarende oppgjør i desember i fjor endte 1-1. Også oppgjøret på MUS stadion i august fjor endte uavgjort, da ble det 2-2.