To døgn etter lanseringen har Roar Valstads nye trimapp-opplegg "Explore Stjørdal" fått stor oppslutning.

- Dette starter bra, sier Roar Valstad, som er kjent som hele Stjørdals Kjentmann. Han lanserte "Explore Stjørdal" med de 13 første turmålene, av 52, tirsdag kveld. Torsdag kveld er det registrert 293 deltakere, som totalt har lagt bak seg 128 turer så langt. Valstad har godt håp om flere.

- "5 på topp" bruker å ha rundt 1500- 2000 deltakere. Kjentmannsmerket litt flere, men man vet aldri, sier Roar Valstad, som tror mange venter på papirutgaven Turguide1, som har utfyllende beskrivelser av turmålene.

Her finner du mer informasjon om "Explore Stjørdal"!

Roar Valstad gleder seg til at enda flere turmål er på plass, og antakelig også en god del flere deltakere.

- 52 turmål i Stjørdal med spennende historier og storslagen natur. Et lavterskeltilbud der du finner turmål fra sjøkanten til fjellet i Stjørdal, sier Roar Valstad.

Frister med premier

For hvert eneste turmål du sjekker inn på får du trimpoeng. De korteste turene gir 20 poeng, mens du kan samle helt opp til både 120 og 150 poeng.

- Det blir fine premier til en god del av de som har samlet trimpoeng i «Explore Stjørdal» i løpet av 2018, lover Valstad. Alle som passerer 500 poeng er med i trekningen av premier, der det legges vekt på opplevelser. Roar Valstad forteller at både hundesledetur i Meråker og ridetur i Tydal ligger på premiebordet, sammen med mye annet.

Inntekter til videreutvikling

Konkurransen «Explore Stjørdal» koster 100 kroner å delta i. Roar Valstad lover at det meste av disse pengene går til videreutvikling av Kjentmanns arbeid.

- All inntekt, bortsett fra 20 kroner pr. deltaker som går til app-avgift, går til videre utvikling av de blåmerkede historiske turstiene i Stjørdal, sier Roar Valstad.