Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær, sier Line Marie Skubberud.

Hun sitter på et bord sammen med Birger Skei Nygård, Torbjørn Drogset, Gulli Drogset, Ann Sissel Skei og Svein Nygård. De er alle enige om at været ikke er noen hindring, når musikken er så god.

- Det er lenge siden vi har vært på et slikt arrangement, i alle fall et halvannet år, forteller de.

Topp musikk

Gjengen forteller at de er glade for at det begynner å skje noe i koronatiden, og roser Hell kulturutvikling for å ta initiativ til at noe skjer i bybildet igjen.

- Det er kjempebra at noen tar ansvar for at det er noe som skjer. Det er helt topp, så får vi bare håpe at folk møter opp og støtter opp.

De forteller at de valgte fredag på grunn av musikkprogrammet.

- Det er helt topp musikk. Jhohans skal spille, så vi kommer for å støtte bandet. I tillegg ville vi høre Ole Ivars, som også er knall musikk, forklarer de.

Måtte åpne tidligere

Stian Husbyn fra Hell kulturutvikling håper folk får en koselig kveld til tross for været.

- Vi måtte faktisk åpne litt tidligere enn planlagt fordi folk sto i kø og ville inn. Det er hyggelig å se, sier Husbyn

Selv om det har kommet noen få dråper regn, er temperaturen fin. Hell kulturutvikling har også et telt på stedet som huser 81 sitteplasser, og de fleste plassene begynner allerede å bli fylt opp.

Stian Husbyn i Hell kulturutvikling håper folk får en hyggelig kveld.

- De fleste som har kommet nå har kjøpt billett på forhånd, men vi har fått flere meldinger av folk som ønsker å få hjelp til å kjøpe når de kommer, og det skal vi selvfølgelig bistå med.

Halva Priset

I morgen er det duket for musikkgruppa Halva Priset, i tillegg til musikk fra Adrian Jørgensen og Letnes Holding. Dørene åpner også klokken 18.00 i morgen. Søndag er det familiedag, der Rasmus og verdens beste band byr på gratiskonsert for store og små.

Både lørdag og søndag er det forventet regn, og lørdag viser meldingen nedbør opp mot 23 millimeter, med farevarsel for styrtregn. Søndag skal været bli noe snillere, og det kan se ut til at det blir oppholds under hele søndagens familiekonsert.