Stjørdals-Blink så ut til å "rote bort" to poeng mot Hødd, men tre minutter på overtid fikk midtstopper Vebjørn Vinje fulltreff på et frispark og scoret til 3-2.

Stjørdals-Blink tok ledelsen 1-0 ved Sondre Stokke, og da Ottar Huni Magnusson satte inn 2-0 etter 68 minutter så det bortimot greit ut. Men hjemmelaget i Ulsteinvik ville det annerledes. Bare ett minutt etter 2-0-scoringen reduserte Bendik Rise og ytterligere to minutter senere satte Eirik Franke Saunes inn 2-2. Helt på tampen var Hødd veldig farlig frampå, men Blink-keeper Daniel Hagen avverget scoring. I stedet fikk altså Blink frispark på 18 meters hold og nykommeren fra Nardo, Vebjørn Vinje, dundret ballen i keeperhjørnet.

Full Blink-jubel på Høddvoll, og fortsatt tabelltopp. De to nærmeste utfordrerne Fredrikstad og Kvik Halden starter sine kamper klokka 18 i kveld. Begge mot sterke motstandere i henholdsvis Bryne og Moss.