-        Vi sier tusen, tusen takk for gaven og lover å stille til start som hjelpere og løpere i årets Quality-trim den 17.august, sier Hanne Myrvang, leder i Frivillighetssentralen. Solfrid Holte fra turmasjforeninga og Kari Søberg fra bedriftsidretten er skjønt enige om at dette trim og løpetilbudet i sentrum på Stjørdal er et bra supplement for både liten og stor blant deltakere.  Hvert år tildeles det midler fra startkontingent og støttespillere blant sponsorer til gode formål. Om Frivillighetssentralen fikk pengene for fjorårets løp og trim-dag, kan det være andre i år som tildeles dette.

Vil ha mange med på trimløp og elite

Når Quality-trimmen skal arrangeres neste gang, vil arrangørene sette seg som mål å nå deltakerrekord. Mellom 60-70 personer har tidligere stilt på startstreken i løyper som er lagt rundt i sentrumsgatene. Frivillige står da som vakter ved veikryss og assisterer ved start og målgang.

-        Nå setter vi oss høyere mål. Det er tredje året at vi arrangerer løpene som har trim og eliteklasse, og vi skulle gjerne hatt flere bedrifter med som deltakere, sier Kim E. Strand. Han ber bedriftseiere og ansatte tygge på muligheten for å bli med på startstreken. Strand fra hotellet og de andre arrangørene vil gjerne skape en folkefest ut av denne dagen. Da gjelder det å skape interesse og stemning for deltakelse. Kanskje dukker det opp overraskelser.

-        Det vanker flotte uttrekkspremier i trimklassen. Eliteklassen kan også smykke seg med medaljer, sier de fire som understreker at dette er et lavterskeltilbud innen løp og trim. Mødre og fedre med barnevogn deltar også, sammen med eliteløpere. Spranget er derfor stort. Alle som møter får starte, uansett form og alder. Nå håper arrangørene av Quality-trimmen på godt arrangørvær i august. Påmelding kommer de tilbake til etter hvert.