- Fotballgruppa i Remyra IL inviterer jenter og gutter i alderen 8 – 11 år (født 2002, 2001 og 2000) til fotballskole på Remyra stadion i dagene 27. – 30. juni, forteller Øyvind Adserø.

- Med det flotte baneanlegget her på Remyra ligger alt til rette for en tradisjonell  Fotballskole. Målet for fotballskolen er å gi alle en positiv opplevelse med fotball og lek med ball sammen med sosialt fellesskap. Da blir resultatet en uforglemmelig uke, sier Adserø som til daglig trives blant barna på Halsen skole.

Han gleder seg til å tilbringe den første ferieuka sammen med barn som er glade i fotball:

- Remyra IL bestreber seg på å legge forholdene best mulig til rette. Mange av klubbens juniorer og seniorer stiller opp som instruktører. Trener Stig Arild Hofstad har sammen med spillerne skreddersydd ett variert og bra treningsopplegg tilpasset alle. Hver deltaker skal føle at vi tar vare på dem.

Vi har også vært så heldige å få med lokale næringslivsaktører slik som Rema 1000 Evja og G-Sport som sponser henholdsvis mat og sportstilbehør, siar Adserø.

- Hvor mange kan delta?

- Vi setter grensen på 100 deltakere. Da har vi den nødvendige oversikten og alle barna får god oppfølging. Vi har fortsatt noen ledige plasser, men nå gjelder det å bestemme seg raskt dersom du ønsker å delta. Dette er en fotballskole som er åpen for hele distriktet enten det er Remyra, Hegra, Lånke, Skatval eller Stjørdal. Påmeldingen er bindende. Her er det først til mølla som gjelder, sier Adserø som har ansvaret for påmeldingen:

- Den kan skje til meg på tlf 9265.6595 eller på mail til ”oyvind.adsero@stjordal.kommune.no”. Øvrige opplysninger om program for dagene kommer på idrettslagets hjemmeside; ”www.remyra.no” den 13. juni, sier han.

- Hva dekker deltakeravgiften?

Den dekker følgende:

- instruksjon av dyktige trenere fra Remyra alle dager

- lunsj/grilling alle dager

- frukt under treningsøktene

- ball og diverse andre effekter

- ryggsekk

- inngang på discotek torsdag

- diplom