De er klare for tre hele dager med vårslipp. Jan, Jo, Kristian, Aud og Tommy har alle gjort seg kjent med siste nytt på friluftsfronten. Når vårslippet starter 10.mai trekker betjening og utstyr ut i friluft hos Jan Sakshaug sport, og Rådhusparken bak sportsbutikken tas i bruk til telt og kajakk-visning.

- Vi tilbyr en stor bredde disse dagene innen friluftsliv og da snakker vi om alt fra telt til sovepose, liggeunderlag, kokeapparater i toppklassen og ikke minst bekledning for sommerens utfart enten det er i fjellet eller ved sjøen, sier Jan Sakshaug. De ansatte hos Jan Sakshaug sport sitter inne med stor kompetanse på utstyr til utendørs bruk. Når vårsleppet starter opp 10.mai og varer til 12.mai får du topp service når utstyret skal sikres.

- Legg turen bortom vårsleppet til et bredt og godt utvalg artikler knytta til friluftsbruk. Hos oss skaffes topputstyret som trengs for turen, sier Jan Sakshaug og nevner at mange vann nå kan friste med ørret og røye foran fiskesesongen. Her kan du også få testet fluestanga disse dagene.

Når vårsleppet starter 10.mai skal både telt og lavvoer være oppsatt i Rådhusparken, her vil det også bli demonstrert nyeste nytt i kokeapparat. Nytt av året er en sort pulverkaffe som kokes raskt opp på nymotens primuser. Dette vil senior John Sakshaug vise i praksis disse dagene. Klær, sko, ryggsekk, sovepose og for de som skal på vannet, kajakker i ulike utgaver også i brosjyrer.

- Uansett vårvær disse dagene så kommer vi ikke unna at det er vårslepp, sier Jan og Aud hos Jan Sakshaug sport. De to gleder seg til sleppet, og håper folk ser nytten av mye samlet kompetanse som gir nettopp deg god hjelp og bistand når turutstyret skal på plass.