Fem minutter ute i første omgang fikk Blink en korner og tre minutter senere prøvde Bransdal seg på et skudd. Ingen av gangene førte det til mål for bortelaget.

Bryne fikk en korner 22 minutter ute i spillet, og ballen slo høyt inn på bakre stolpe. To minutter senere fikk Bransdal frispark etter en duell mot en forsvarsspiller til Bryne. Tjærandsen-Skau gikk for skuddet, men ballen ble tatt av keeperen til hjemmelaget.

Etter 27 minutter hadde det vært få mange sjanser, men mye spill på midten fra begge lag.

Resten av omgangen forholdt seg rolig, og ingen av lagene fikk inn et mål. Rett før pause fikk Bryne-spissen Holtan gult kort etter filming.

Før spillet

Til tross for den oppmuntrende seieren og en svært etterlengtet trepoenger mot Ranheim forrige søndag, blir det hardere konkurranse når Stjørdals-Blink i ettermiddag møter på Bryne på bortebane. Kommentator for Dagbladet Sindre Gausdal Johannessen oppsummerer kampen som et topp mot bunn oppgjør.

- Sist Stjørdals-Blink var i ilden slo de Ranheim 1-0 og den smakte nok godt etter fire strake tap før den seieren. Nå skal de prøve å fortsette på en rekke med gode resultater, men da må de få med seg noe fra Bryne, skriver Gausdal Johannessen.

Før den niende runden starter ligger hjemmelaget på delt andreplass, mens Stjørdals-Blink ligger på bunnen av tabellen. Blink har så langt ikke vunnet en bortekamp denne sesongen.