Simen Raaen Sandmæl og hans KI Klaksvik fra Færøyene fortsetter å imponere i Europaliga-kvalifisering. Torsdag kveld så laget til meråkerbyggen ut til å få med seg et glimrende borteresultat i andre kvalifiseringrunde. Borte mot Luzern fra Sveits sto det 0-0 når stadionuret passerte 90 minutter. Men tre minutter på overtid scoret Christian Schneuwly for hjemmelaget Luzern og dermed må Raaen Sandmæl og Klaksvik ta igjen den ledelsen i hjemmekampen neste torsdag.

Statistikken fra kampen forteller at det ble en fortjent hjemmeseier. Luzern hadde ni skudd på mål mot Klaksviks ene, og cornerstatistikken endte 14-3 til det sveitsiske laget. Simen Raaen Sandmæl spilte hele kampen for Klaksvik som høyre midtbanespiller.