17-åringen Jakob Rømo Skille scoret fire mål, og det samme gjorde Ole Kristian Rødahl da Stjørdals-Blink 2 tok en overbevisende 11-0-seier over bunnlaget Vestbyen. De tre øvrige målene ble satt inn av Børge Tronsmo Sonflå, Håvar Dahl og Henrik Kjeldsen Dahlen.

- Forrige gang jeg scoret fire mål var enten i NM-kamp mot Steinkjer eller i Storsjöcupen i fjor, sier Jakob Rømo Skille. Han er svært fornøyd med lagets innsats mandag kveld.

- En veldig bra kamp av oss der vi styrer alt fra start til slutt. Vestbyen hadde noen farlige sjanser, men vi er veldig solide bakover, sier 17-åringen.

Mandagens Stjørdals-Blink-lag besto av fire spillere fra A-stallen, mens de øvrige var stort sett førsteårsjuniorer. Bunnlaget Vestbyen ble overkjørt og Blink ledet 4-0 til pause. Storseieren gjør at Stjørdals-Blink 2 klatret fra 11. til 9. plass på tabellen. De har dermed to poengs margin til nedrykk. Vestbyen ser fortapt ut helt nederst med sine tre poeng, mens Vuku ligger nest sist med ti poeng. Neset og Stjørdals-Blink 2 har begge tolv poeng og minus 18 i målforskjell, men Blink er foran på tabellen med flere scorede mål.

Stjørdals-Blink 2 sitt lag mot Vestbyen: Thomas Lia, Mathias Aaring, Henrik Kjeldsen Dahlen, Thalles Lynton da Silva Monteiro, Karl Martin Rolstad, Iver Nordmeland Westerlund, Andreas Pettersen, Ole Kristian Rødahl, Jakom Rømo Skille, Børge Tronsmo Sonflå og Håvar Dahl. Benyttede reserver var Sindre Hell, Oumar Sergio Sherif og Oliver Amdal.