- Vi trodde det skulle ta lengre tid, men vi har fått så mye hjelp at det hele har gått svært radig. Vi regner med å åpne allerede i uke tre, forteller Jeanette Lunnan og Tine Hepsø.

Da Stjørdals-Nytt besøker duoen er de godt i gang med oppussingen av Løvsethstua, hvor de om kort tid skal åpne sin egen frisørsalong, Stilig Frisør.

- Vi er veldig spente, men vi gleder oss også veldig til å åpne, sier de og forteller at de har fått flere positive tilbakemeldinger.

- Mange sier det er bra at vi tør, og flere kunder gleder seg til å komme til oss. Det synes vi er hyggelig, forteller Hepsø.

Planer om totalpakke

Lunnan og Hepsø forklarer at lokalet i Kjøpmannsgata er en midlertidig løsning. Fra før av har de solstudioet Sun2 og driver i tillegg med spraytan og voksing. Planen på sikt er å samle alle virksomhetene under ett og samme tak.

- Vi ønsker å gi kundene en totalpakke og samle alle tilbudene i samme bygg, men da må vi finne det perfekte lokalet. Dette kan kalles en mellomlanding, forklarer Lunnan.

foto
Etableringen i Løvsethstua er bare midlertidig, på sikt ønsker Jeanette Lunnan og Tine Hepsø å samle alle virksomhetene sine under samme tak, slik at de får gitt sine kunder en totalpakke. Foto: Anette Fossmo

Selv om det er en midlertidig stopp, ville de pusse opp og sette sitt eget preg på lokalet. Det er viktig for Lunnan og Hepsø at det skal fremstå trivelig for kundene.

De har også flere planer for hvordan de kan gi et godt og utvidet tilbud til kundene sine.

- Vi ønsker å begynne med hjemme-klipp, og være en mobil frisør for de som ikke har mulighet til å komme seg ut. Det gjelder både hjemme hos folk, men også bosenter. Vi har lenge lekt med tanken og tenkt at det er en spennende idé, og nå har vi muligheten til å realisere det, smiler Hepsø.

Et godt team

Det å drive en virksomhet er slettes ikke nytt for Lunnan og Hepsø, som i fem år har vært med og drevet Karstens Frisørteam i Torgkvartalet.

- Vi vet godt hva det går ut på, sier de.

Som forretningspartnere fungerer de fint sammen, da de har mange av de samme ideene.

- Når den ene har gått rundt og tenkt på noe, har den andre også tenkt på det samme. Jeg føler at jeg og Tine tenker veldig likt, og ønsker mye av det samme. I tillegg er det takhøyde for å kunne si fra om ting når man er uenig, sier Lunnan.

De forteller at de håper at nettbestillingen skal være opp og gå allerede i løpet av neste uke. I mellomtiden kan kundene ta kontakt og bestille på Lunnan og Hepsøs private nummer.