Etter at FIA ga klarsignal til at neste EM-runde i rallycross legges til Lånke Motorsenter, var det stor stemning da nøkkelpersoner var samlet til orientering.  EM-runden i rallycross 24.-26. juni blir et kjempearrangement!

Best når det gjelder

Arrangørene i Lånke har høye ambisjoner. Ledelsen vil gjennomføre det beste stevne i rallycross som er arrangert. Det setter knallharde krav til egne prestasjoner. Nå skal det mobiliseres 200 frivillige til selve gjennomføringen av arrangementet. Dessuten skal 13 komitéer få sine hjelpere.  Her setter arrangøren sin lit til andre klubber som driver med motorsport i Trøndelag.

Tiden skal ikke løpe fra oss

Det var skuffelse i fjor over at søkerne ikke fikk noen EM-runde. Men likevel fikk arrangørene verdifull erfaring med gjennomføringen av Rallycross Norden. - Vi tror det var bra at EM-runden ble utsatt ett år. Tida er brukt godt til å høste erfaringer ved å besøke andre arrangører av EM-runder og høste erfaringer. Dermed har vi fått enda bedre forutsetninger for et vellykket arrangement, sier Vordal.

Mange nasjoner deltar

- Vi har selvsagt ikke oversikt over hvilke nasjoner som sender deltakere. Arrangøren satser på språkmektige funksjonærer som kan betjene folk fra alle nasjoner som deltar. Vi vil bare understreke at dette blir utrolig spennende! sier Steinar Vordal.